Outfit tips van Sylvana: nieuw seizoen, nieuwe modetrends!!

Hola fashionista's... Na vele vragen ga ik dan eindelijk een kleine blog bijhouden als onderdeel van de Las Lunas site.

Als stylist kan ik niet wachten op een nieuw mode-seizoen. Ik vind het heerlijk om de shows te volgen en de bladen door te spitten, maar ook van de mensen op straat word ik enthousiast en krijg ik inspiratie.

Graag laat ik jullie zien wat mijn favoriete outfit van deze maand is en hoe je die op verschillende manieren kan combineren ✌️ Een heerlijke stretch flair jeans van BLACK ORCHID DENIM , een denim die heerlijk zacht zit met een mid high waist. Deze jeans voelt als een tweede huidje en mag écht niet ontbreken in je kast! De tuniek van Molly Bracken geeft een leuke Boho touch op zo'n te gekke flair jeans! Je kan natuurlijk de outfit afmaken met een groot comfy vest van "Innercalm" of een stoere festival look, een cognac fringe leer jasje van "Isla Ibiza". Ik zeg: mix & match met je flair jeans. P.s. de meeste vrouwen denken dat de flair jeans niet voor iedereen kan. Maar er zijn veel verschillende modellen en pasvormen. Laat je daarom inspireren en adviseren. Kom gezellig passen en kijk hoe het jou staat! De koffie staat altijd klaar. -XXX- Sylvana

Uitgelichte berichten