Tips en tricks, trends AW 16/17

Hola Fashionista,

Wat gaat een maand toch snel….dat betekend dat het weer tijd is voor mijn tweede blog over fashion, tips en tricks!! Wat vind ik het toch leuk om te doen! Dit keer hebben we het even anders aangepakt en samen gewerkt met deze topper Esther, van EJ Make-up artist! Die m’n make-up heeft gedaan naar de nieuwste trends van dit najaar en winter 2016/2017. Een heerlijke eyeliner mag weer op en een mooie warme kleur op je lippen kan ook niet ontbreken. Esther geeft op ons lady's event van 14 oktober, tips en tricks om jouw make-up helemaal winterproof te maken! Dat wil je toch niet missen!?

Ieder jaar zijn er weer leuke nieuwtjes, bijzondere kleuren en accessoires te ontdekken tijdens de grote fashion shows. De mode in de winkel van deze herfst en winter, zal daar voor een groot deel op gebaseerd zijn.

Het is daarom altijd leuk om vooruit te kijken naar de opvallende en nieuwe trends en alvast wat inspiratie op te doen voor je wintergarderobe.

Er is veel aandacht voor de hals. Met opvallende en bijzondere sieraden, bijvoorbeeld chokers. Cols, turtlenecks en leuke sjaaltjes kun je heerlijk matchen om je outfit helemaal af te maken!

Kan je het je nog herinneren? De bandana? Dingen komen altijd weer terug in de mode en dat is nu ook weer het geval! Draag de bandana op verschillende manieren: in je haar, om je hoofd, om je nek, om je arm of aan je broek! Zo veel opties zijn mogelijk :-)... En het geeft je outfit net even iets meer! Wij zijn al helemaal fan.

Zoals je ziet op de foto's, laat ik verschillende stijlen zien hoe je die kan matchen. Ook hoe je de bandana kan dragen. Vergeet dit najaar en winter niet om een lange wollen jas of vest af te stijlen met een grote sjaal! Winter proof en heerlijk warm en stylish de deur uit!

Ben je benieuwd naar meer tips over jou favoriete winter fashion items? Laat je heerlijk verwennen en kom gezellig langs. De koffie staat altijd klaar.

Liefs syl ~xoxo~

Uitgelichte berichten