Goede voornemens!

Yes, een nieuw jaar is aangebroken!

Een nieuw jaar betekent een nieuwe start met nieuwe kansen en plannen. Velen van jullie zullen zijn begonnen met de goede voornemens! Ik in ieder geval wel! (bikini tijd komt er weer aan,..zucht).

Een nieuw jaar betekent vooral dat je kunt beginnen met een schone lei en je daarbij kunt focussen op alle leuke dingen die je te wachten staan. Tja leuke dingen betekent eigelijk me rot trainen in de sportschool hahah! Maar wat we ook zeker niet mogen vergeten is dat een nieuw jaar nieuwe modetrends met zich meebrengt! Laten we daar nou bij Las Lunas graag wat aandacht aan besteden.

De modetrends van tegenwoordig zijn niet geheel nieuw, want een aantal jaar geleden waren velvet en ruches bijvoorbeeld ook al onmisbaar. Ruches en velvet blijven, the seventies style still rules!! Zie hieronder een aantal modetrends die je in de lente/zomer van 2017 geheid voorbij ziet komen. Mijn favorieten zijn het al!

Items op de foto zijn verkrijgbaar in de winkel.

Details •pantalon flair pants #anna Alcázar •bloes #cotton candy •black velvet purse #baggyshop

Details: •glitter bomber jacket #cotton candy •jeans #black orchid

Details: •green jacket #modstrom •T-shirt #cotton candy •jeans #black orchid

NEW!

•Make-up 💄 tips & trends van Esther

Hi, sommige van jullie zullen mij misschien al kennen. mijn naam is Esther Jansen en ik ben freelance visagist & make-up Artist.

De samenwerking met Sylvana is top, en ik heb haar graag in mijn stoel!

Voor een prachtige en simpele look heb je 2 kleuren oogschaduw nodig. In dit geval heb ik bruine tinten gebruikt. Een lichte en een donkere.

Met de donkerbruine oogschaduw zet ik haar arcadeboog aan en trek het zachtjes door naar de onderste wimper-rand. Vervolgens gebruik ik de lichtbruine kleur over het bewegend ooglid. Ik heb een sterke zwarte eyeliner gebruikt om het oog extra diepte te geven. Het geheel maak ik wat warmer met een bronzer en voor de finishing touch de trend van nu een rode lippenstift!

She's ready to go!

Wil jij ook tips?

Pm esther@ejma.nl

X EJ

Uitgelichte berichten