top of page
IMG_8046.heic

The story of....

 

Gemma en Sylvana (moeder en dochter) hebben beide veel liefde en passie voor fashion, beauty en styling. Zeventien jaar geleden kregen ze het idee een boutiek te beginnen. Ze werden verliefd op een geweldig pand in de Krommestraat en Las Lunas was een feit! Sylvana heeft inmiddels de winkel helemaal overgenomen.

 

Las Lunas heeft veel mooie merken in haar bestand. Iedere twee weken zijn er accessoires en nieuwe fashion items ter aanvuling. Beurzen en landen worden afgereisd voor de nieuwste en gaafste merken. Uiteraard merken die verder niemand in Amersfoort heeft. Het verschilt ieder jaar weer, maar de meeste merken komen uit Griekenland, Denemarken, Italië, Londen, L.A.,  Australië en Spanje. 

 

Het is ons vak om iemand persoonlijk te helpen. Het geweldig lieve team van Las Lunas staat voor u klaar. Met de juiste adviezen en styling tips stellen ze een geweldige outfit voor u samen. We hopen u binnenkort te verwelkomen met een heerlijk kopje koffie bij Las Lunas!

 

Liefs Las Lunas crew

 

Ps. Wil je langskomen voor een personal shopping buiten openingstijden of een styling/shop avond met vriendinnen? Heb je andere wensen? 

Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

bottom of page